Informació de les Rutes

Tria una ruta, descarrega't el GPX o seguix-la en Wikiloc, estes rutes no seguixen cap marca de pintura ni pal indicatiu si que en algunes rutes coincidixen amb elles en uns quants trams. són rutes per a seguir-les en un dispositiu.
hi ha rutes de pocs quilòmetres i de molts, difícils i fàcils, pots triar qual et convé fer en el temps que disposes o l'enforma que estigues, els temps de cada una són relatius, cada persona camina al seu pas.
com seguir una ruta:
Si tens un Gps, descàrregues l'arxiu GPX i podràs seguir la ruta atraves del Gps. Hui en dia el mes lògic és fer-ho atraves del mòbil, abaixant l'aplicació que mes t'agrade ja que hi ha diverses aplicacions dedicades a això, L'aplicació Wikiloc és la més usada i també funciona si no tens senyal d'internet si prèviament vas descarregar el mapa sense connexió. Hi ha una altra aplicació IGN Mapes d'Espanya de l'Institut Geogràfic Nacional, en esta aplicació per a veure les rutes són els arxius GPX o KLM. Els arxius KLM són per a obrir-los amb l'aplicació de Google Earth...

No hay comentarios:

Publicar un comentario